Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Buszsofőr szeretnék lenni de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buszsofőr szeretnék lenni de barátnőm megtiltja, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem engedi azt mondja szívrohamban halok majd meg meg elhízok és ilyenek rossz a koleszterinszintemnek is a dolog de tojást nem is eszek.

A lány rendes minden de nem tudom mit tegyek gyerekkorom óta álmodom a nagy buszról főleg a csuklós buszt szeretném vezetni.

segitsenek nekem legyetek szivesek oke skacok lányok is írhattok

most megysk

2019. dec. 13. 08:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a lányt, annyit nem ér, hogy az álmaidról lemondjál. Rendes, lehet, de nem is a legélesebb kés a fiókban. Nem bántás akar lenni, de ezeket a hülyeséget nem tudom, honnan szedte.
2021. jan. 10. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!