Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy kis segítséget kérhetek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis segítséget kérhetek? Mit érezhet?

Figyelt kérdés
A történet ott kezdődik hogy ismerek egy lányt már úgy kb. 1,5-2 éve, és megfogalmazódott bennem hogy bejön. A közöttünk lévő viszony a következő: Napi szinten beszélgetünk élőben, egyik nap megölel, meg jelzi hogy jó lenne hogy átkaroljam hátulról, de valamikor nem történik ilyen. Szinte minden héten kéri egy nap hogy maradjak vele a suliban délutánig, akkor is tök jókat beszélgetünk. Van egy nagyon jó barátom akinek azt mondta rólam hogy szerinte óriási szívem van és nagyon szereti hogy mindig meghallgatom akármit mond nekem. Csomót gondolok rá, teljesen behálózott.. Én 16/F ő 16/L.
2019. dec. 11. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Mit akarsz még hallani tőle? Tán kérje meg a kezed?
2019. dec. 11. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Sziaa.

Neki nincs másik fiú a képbe? Nem szokott ilyenekről mesélni neked?

Szerintem úgy gondolja hogy csak barátok vagytok:/ Lehet arra vágyik hogy találjon magának egy lelkitársat. És ezekkel a kis dolgokkal (hátulról átkarolással, stb) ezt a hiányzó érzést akarja pótolni. Ami nem igazán jó, mivel ha nem érez úgy irántad, csak téged bánt meg.

Próbáld kimutatni az érzelmeidet:))

2019. dec. 11. 18:53
 3/7 A kérdező kommentje:

1-es köszi a választ, úgy gondolod, hogy kölcsönös?

2-es Legjobb tudomásom szerint nincs fiúja, egy csomót panaszkodott arról a barátnőinek hogy úgyse lesz. Szerinted?

2019. dec. 11. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy szeretné ha elhívnád randizni valahová. :)

Ha amúgyis sokat beszélgettek , már ismeritek egymást akkor hívd el moziba, közben picit közeledhetsz felé, fogd meg a kezét a film közben, de ne legyél nagyon nyomulós.

2019. dec. 11. 23:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor úgy gondoljatok hogy összejöhet?
2019. dec. 12. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Figyucsak, én egy kicsit másképp látom a dolgot. Veled egykorú vagyok kb, bár egyáltalán nem biztos de lehet csak lelki szemetes vagy neki hogy minden kínját baját meghallgasd és leszarjon, futottam már bele ilyenbe, de ha ilyeneket mond rólad másoknak akkor valószínű nem így van, de azért ügyelj erre, hogy véletlen se olyanba fuss bele aki csak panaszkodni akar neked meg ilyesmi. Remélem tudtam segíteni, nem rosszindulatbol írtam.
2019. dec. 12. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem szeret nekem panaszkodni, ezt észre is vettem már és jelezte is felém.
2019. dec. 12. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!