Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjak jeleket neki és miből következtethetek, hogy kölcsönös-e a szimpátia?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, egy suliba jártunk. (idősebb nálam) Elkezdtünk beszélgetni messengeren. Nagyon szimpatikus lett és szívesen megismerném. Viszont nem tudom, hogy a részéről ez mennyire kölcsönös. Aranyosan viselkedik viszont sokszor én rögtön válaszolok és csak órák múlva kapok választ. Nem szeretnék beleképzelni semmit mivel van magánélete, lehet dolga van vagy tanul,de gondoltam rá, hogy talán csak nem akar beszélni velem. De volt olyan is, hogy bocsánatot kért amiért nem írt. És reggelente is szokott írni. (volt pár dolog még a beszélgetésünk során amiket nem tudok hova tenni). Szeretném valahogy tudtára adni, hogy szimpatikus és megtudni, hogy én az vagyok-e neki.2019. dec. 11. 17:18
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy csak annyi, hogy nem lót ezerrel a facebookon. Nekem sincs mobilnetem, így csak akkor veszem észre, ha írnak, ha itthon vagyok, és ránézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!