Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejovok neki?
Figyelt kérdés
Nagyon sok jelet ad arra hogy tetszem neki, amiket mond, csinal, de kozben mikozben beszelunk megse tunik ugy, hogy ugy nez ram vagy beszelne velem mintha tetszenek neki
Szerintetek?
28 eves, en 20 vagyok
2019. nov. 28. 15:52
1/2 anonim válasza:
?? 16 éves vagyok és kicsit meglepődtem azon hogy te 20 vagy, mivel értelme nincs annak amit leírtál
Milyen jeleket küldd?
2/2 Közveszélyes Kontár válasza:
novelned kell az ertelmi szérumot, valoszinu csak neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!