Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek most?

Figyelt kérdés
A barátnőm anyukája nem engedi, hogy együtt legyünk. Meg is ertem, mert én 22 vagyok ő meg 16 lesz. Bár 14 évesen 18 éves barátja volt arra nem szóltak semmit. Én szeretem őt nagyon, de ha csak szenvedés az ára akkor inkább hagyni akarom.Ő nem akar lemondani rólam, de anyukája felel érte, kiskorú és beleszolasa van ebbe tisztában vagyok vele. Nehéz ez, de elkellene engednem azthiszem. Ti voltatok már ilyen helyzetbe?

2019. dec. 10. 00:21
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Én nem tudom, de én a helyedben már talán lehet, hogy kivárnám azt a két évet, hogyha nagyon nagy szerelem, és nagykorúként akkor már nem tilthatják el tőled. Szóval, ha tényleg nagyon-nagyon-nagyon szereted; akkor lehet, hogy egy kicsit várni kéne.
2019. dec. 10. 00:25
 2/3 A kérdező kommentje:
22évem alatt nemszerettem így senkit sem. Ő más mint a többi, értettebb a korához képest.Nemtudom...nem is az eltiltás zavar, hanem hogy anyukája olyan durván elutasitó... Mintha valami bűnöző lennék.
2019. dec. 10. 00:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy várj 2 évet! Keress inkább egy idősebb lányt! Tapasztalatból beszélek...
2019. dec. 10. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!