Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért van az, hogy a csajtól megkaptam, hogy nem köszönök neki se buszon, se munkában, de amikor köszönhetnék neki, akkor?
Sziasztok!
A csajjal munkába menet a buszon találkozom nap, mint nap.
akkor: 1. Rám sem néz.
2. Szeme sarkából figyel.
3. Mobilozik, de amikor meg a látószögéből kiérek,
egyből leteszi azt. Eddig 2x volt ilyen.
Tudja jól, hogy tetszik nekem és szerelmes voltam belé. Beszélgettünk is múlthéten facebook-on, de előtte elkísértem a buszhoz és addig is személyesen beszéltünk.
Ezután 1-2 nappal később benyögte, hogy nem köszönök neki. De akárhányszor köszönnék neki, sohasem néz nem hogy rám, de még a szemembe sem. A mobilt meg olykor fedezéknek használta, hogy elkerülje a szituációt?!
Én már komolyan mondom, hogy mosolygok és röhögök ezen.
Ez pontosan mit jelenthet nála?
Utál, gyűlöl, ki nem állhat engem?
Vagy pont ellenkezőleg?
Sajnos a képben van neki a volt barátja, de ez más téma. Amúgy arra vágyik, csak az éppen le.sza.rja őt.
De velem miért ilyen? Várja, hogy köszönjek neki, beszélgessek vele? Vagy csak simán sz.opat engem a kis csaj?
Jó ötlet, hogy ez eddig miért nem jutott az eszembe? :)
De amúgy ja, ez a logikus válasz és döntés.
Ha telefonozik állj elé és hajolj az arcába, hogy sziiiiaa már megint a xDD
Sokkal közvetlenebbek tűnsz majd nyitottabbnak és szerintem ez még előnyös is lehet. Mármint biztos meglepődne xD
Már meglepődött tőlem 3x.
Nehéz a helyzet. :D
Én amúgy élőben közvetlen voltam vele, amikor lesétáltunk a buszhoz, kértem, hogy ő is legyen velem az, ezt korábban tettem, de amúgy nagyon furcsa. Mintha félénk lenne, de valójában egy nálam 4 évvel idősebb, tapasztalt csajról van szó. Hova lenne ő félénk? De élőben olyan furcsa. Nem mer. Ezt tudom mondani. Nem MER. Nem meri megmondani sem személyesen. Inkább facebook-on éli ki magát. Szóval mintha a csaj a facebook-ról nem az lenne, mint élőben. De ez tény, nem mer! Inkább kerüli a szemkontaktust is. Vagy ennyire utál engem, az is lehet. Fura.
Ha utalna nem tenne szova, hogy nem koszonsz neki hanem orulne neki.
Legy ferfi es hatarozott. Amikor elsetalsz mellette koszonj ra hangosan es erthetoen. Akar alj meg beszelgetni vele.
Szerintem szimpatikus vagy neki, csak megvarja mig te koszonsz neki hamarabb, te szolitod le hamarabb.. kereti magat, en osztonzesnek vennem, hogy szovatette a nemkoszonest
Miért van az, hogy most korrekt, rendes válaszokat kapok? :D
Köszönöm, nagyon! :D
Fura, hosszú, bonyolult sztori, amelyet nem szívesen osztanék meg másokkal. Nem ilyen egyszerű a szitu amúgy sem.
''Ha utalna nem tenne szova, hogy nem koszonsz neki hanem orulne neki.''
Na igen, ezt értem is és nem is. De nála ki tudja, hogy mi is van pontosan. Fura a csajszi.
''Legy ferfi es hatarozott. Amikor elsetalsz mellette koszonj ra hangosan es erthetoen. Akar alj meg beszelgetni vele.''
Na igen, azóta sem köszönünk egymásnak, mostanában rá sem nézek. Azt mondanám erre, hogy meg is érdemli. Egyik felem örülne neki, de a másik inkább csalódott benne.
''Szerintem szimpatikus vagy neki, csak megvarja mig te koszonsz neki hamarabb, te szolitod le hamarabb.. kereti magat, en osztonzesnek vennem, hogy szovatette a nemkoszonest''
Uhhhh.... ja... aznap, amikor haveromtól munkában hallottam, hogy ezt mondta az egyik barátnőjének, meglepődtem és azt éreztem, hogy lehet mégis csak van egy kis remény. Én ösztönzésnek is vettem, csak ott csalódtam, hogy még ezek után sem nézett rám.
Hát.... szimpatikus xD
Nem is tudom. Fogalmam sincs.
Amúgy ja, igazad van. Csak most magam alatt vagyok eléggé.
Bocs, majdnem kiment a fejemből: Ugyebár műszak végén mindenki várakozik a cég előtt, legyen ez délután vagy este, de mindig így van. A többség céges busszal megy, mellette jobbra meg a buszmegálló van rögtön.
Na én ma is a buszmegállónál várakoztam, a csaj most ott várakozott, ahol a többiek a céges buszra. Éppen telefonált.
Azért néha-néha odanéztem, nem tudom mennyiszer nézhettünk egymásra a távolból. Ezt csak így megemlítettem. Amúgy néha már ott magamban mosolyogtam rajta.
Mert ugyebár engem a munkahelyemen nem igazán érdekel úgy semmi sem, a csaj miatt vagyok még mindig ott. Érthető, hogy kíváncsi vagyok rá és látni szeretném őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!