Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van valami reszerol is vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Whalala_Yo kérdése:

Van valami reszerol is vagy baratsagba veheto?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit 10 éve ismerek de csak az utobbi idoben lett szoros a kapcsolatunk hogy azonos barati tarsasagba keveredtunk. Regen oda volt ertem viszont nagyon fiatalok voltunk es nem voltam ilyenre vevo anno. Most viszont ahogy megismertem a szemelyiseget bennem kialakult a kapocs. Azonos telepulesen lakunk igy reggelente meg delutan egyutt jovunk haza busszal. Ahol az utobbi idoben egymason fekszunk, egyutt hallgatunk zenet, neha olyan uruggyel megfogom a kezet hogy "ne ropogtasd az ujjaid" vagy "nagyon fazik a kezem" hozza erek a kezehez hogy megmutassam es szimplan elkapja a kezem, onnanstol vegig ugy maradunk. Ezen a heten kisergettuk egymast suliba, ma meg haza is kisertem. Bemutatott a sulis baratainak akiktol hallottam hogy beszelt rolam. Egyetlen erre cafolo dolog ami tortent kozottunk hogy erkezett tegnap egy olyan uzenet tole hogy "mikor vegzel tetya". 17f 15l
2019. dec. 6. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Hálókocsi-rendszer van a buszon, hogy egymáson feküsztök?

Te tetya is vagy?

2019. dec. 6. 23:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Alakul ez.
2019. dec. 7. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!