Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Whalala_Yo kérdése:
Van valami reszerol is vagy baratsagba veheto?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit 10 éve ismerek de csak az utobbi idoben lett szoros a kapcsolatunk hogy azonos barati tarsasagba keveredtunk. Regen oda volt ertem viszont nagyon fiatalok voltunk es nem voltam ilyenre vevo anno. Most viszont ahogy megismertem a szemelyiseget bennem kialakult a kapocs. Azonos telepulesen lakunk igy reggelente meg delutan egyutt jovunk haza busszal. Ahol az utobbi idoben egymason fekszunk, egyutt hallgatunk zenet, neha olyan uruggyel megfogom a kezet hogy "ne ropogtasd az ujjaid" vagy "nagyon fazik a kezem" hozza erek a kezehez hogy megmutassam es szimplan elkapja a kezem, onnanstol vegig ugy maradunk. Ezen a heten kisergettuk egymast suliba, ma meg haza is kisertem. Bemutatott a sulis baratainak akiktol hallottam hogy beszelt rolam. Egyetlen erre cafolo dolog ami tortent kozottunk hogy erkezett tegnap egy olyan uzenet tole hogy "mikor vegzel tetya". 17f 15l2019. dec. 6. 23:27
1/2 anonim válasza:
Hálókocsi-rendszer van a buszon, hogy egymáson feküsztök?
Te tetya is vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!