Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csesztet folyton az egyik fiú osztálytársam?
Az eggyik srác az osztályból folyton basztat. Mindig preverz beszolásai vannak. Folyton a kerek részeimet nézi. Tudja hogy tudom de nem érdekli.
Tesin is mindig mögém áll. Kérdeztem miért, és azt mondta szereti ha jó a kilátás.
Mindig perverz dolgokkal viccelődik.
Ilyeneket szokott mondani pl:
Amikor mögöttem állt tesin: Remélem felcsúszik a pólód... akkor az én gatyámat valami már fenn gogja tartani.
Vagy amikor ebédeltünk. Ha beleülsz valamibe majd én leszedem a gatyádról
Szintén tesin kézenáltunk és kilátszott a hasam. Legközelebb lengéb pólót vegyél hogy többet lássunk.
Órán mérges voltam mert szarul sikerült a dogám. Nyugi majd a szertárba kikapcsolódunk.... Csak hogy lazíts egy kicsit.
Hazafele mentünk és a latyakot ránkrugdosta az eggyik balf..sz és olyan lett a gatyánk. Ne kívülről nedvesícsd a lányokat. Majd máshova fröcsköld.
Annyira idegesítő és perverz. Hiába szóltunk neki, se ránk se a tanárra nem halgat.
Már nagyon zavar...
Ez mi? Az ofő azt mondta biztos bejövök neki.... Akkor most mivan? Nem. igy kéne udvarolni, nem?
Ezt valahogy le lehet álítani?
16 vagyok és ő 17 lessz.
Nem nagy egy kicsit már ehez?
Normális tanár nem hagyná. Az ilyen aszfaltbetyárra nem nagy jövő vár (lehet azt hiszi, hogy a lányoknál/fiúknál menő ezzel a viselkedéssel, de nem).
Felnőttként amúgy ez szexuális zaklatás/bántalmazás kategória.
Ofőnek elmagyaráznám a helyedben, hogy mi a különbség a diákszerelem és a zaklatás között, hadd okodosjon. Ha valaki válogatás nélkül minden csajnak, azok kifejezett akarata ellenére, perverz ajánlatokat tesz, az megnevelendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!