Az egyik osztálytarsam folyton azzal csesztet, hogy milyen éretlen vagyok. Mit szóljak vissza?
Elég butaság hogy ilyen bunkó, beképzelt lányokkal barátkozol. :\ Ha sértegetni kezd, rá se figyelj, abba fogja hagyni remélhetőleg.
Mellesleg pont a ilyen lányok akik a saját hibájukat másokra vetítik, nem érettek, pletykán kívül semmiről nem tudnak beszèlni, buták egy cseppet; és legbelül nem elégedettek magukkal, ezért bemesélik maguknak hogy fú de szexik.. plusz a smink, meg egyebek ami elteri a figyelmet arról, mennyire "átlagosak". A mellüket azért rakják ki (sokszor push-uppal), mert enélkül őszerintük nem keltenék fel a figyelmet.
és nyugi: a kismellű lányokat is sokan szeretik. Egy természetesen szép lányt pedig egy műbaba sem tud túlszárnyalni.. ;)
mondd neki ezt: "Nem is neked akarok tetszeni te uborka, akinek én tetszek, az bottal sem piszkálna meg téged" Én fiu vagyok, más kategoria, én azt mondanám neki: "letöröm a kezed és a hátadba állitom" :DDD
De hidd el, igaza van az egyik elöttem szólónak, valóban cukik a kismellű csajok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!