Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány de félek. Mit tegyek?
hasonlóan voltam én is sokáig....
de szerintem ha van akármilyen alkalom akkor menj oda hozzá és kezd el az adott szitura felépíteni a beszélgetést
itt már lehet beszélni pl a télről hogy szereti e,miket szeret csinálni stb
16/f
az nem a legjobb ,ha többen vannak...
esetleg suli után mehetnél arra amerre ő ...
esetleg írhatnál neki messengeren
Figyu haver. Ha másokkal is van, akkor mi történik? Odamész hozzá/juk a csajszit megkérdezed, hogy van kedved meginni egy kávét vagy fene tudja. És akkor megmondod neki hogy mivan. Csak ne habogj. Annyira sajnálom a sorstársaidat... A korosztályom nagyon elsiklott.. most ha nemet mond mivan? Legalább megpróbáltad. Nem egy másik állatfaj. Ne másokkal törődj, hogy mit szólnak hozzád! Én is iskolába járok. Nem parasztnam kell lenni hanem rendesen. De egy kis önbizalmat kell szerezni. Amíg nincs addig eljátszani. De kérlek. Ha megteszed és nem habognál az jó. Csak rá se ordíts. Nem kell hangosnak lenni. Az van akinek fáj... Az én fülem efektíve érzékeny a nagy hangokra. Amúgy messengeren is elhívhatod. Nem kell ott elmondanod. Írsz neki hogy
"Szia! Ha nem gond egyik szünetben vagy suli után meghívnálak egy csésze teára, szeretnék kicsit beszélni veled."
És kezit csókolom. Tényleg nem értem. Szerintem amúgy azért van ez mert nem kell magatokért kiállnotok igazából. Mert mindig volt és van segítségetek. Csak ezt nem jó megszokni. Csak így előre szólnék. Hogy próbálj kicsit bátrabb lenni. Nem beszólni vagy leszolni akarlak. Hanem segíteni. Mert tényleg nem jó. Az életnek minden egyes részéről tudni kell nyíltan beszélni. Nálam nincsenek tabuk. Szex drog tanulás emberi kapcsolatok saját múltam érzéseim gondolataim anyagi helyzet. Mindent meglehet beszélni. Persze ha a másik megfelelő partner ehhez. Nahh mindegy. Persze nálunk kb én vagyok az egyetlen diák akinek saját anyagi helyzete van mert más választása nincs :'D ha muszáj dolgozni, hogy legyen lakásod és kajád nem éppen attól fogsz tartani, hogy a lány elutasít vagy sem. Lehet ez a különbség. Nahh mindegy ez nem ide tartozik. Menj oda kérdezd meg. Ha nem mered a barátnői társaságában elhívni messengeren is eltudod. És ha már ott lekoptat ez van. Keresel mást. Nohh jóccaka és sok sikert.
Mindenkeppen akkor menj oda a lanyhoz amikor nincsenek ott a baratnoi. Nyugottan beszelges vele ,nemfogja letepni a fejed
Igazabol barmirol beszelhetsz vele
A sulirol
Baratokrol
Hobbirol
Mit fog csinalni a teli szunetben
Mit szeretne karacsonyra
Stb...
Messengeren szoktatok beszelgetni ?
Miota ismered ?
Eloben mar beszelgettetek ?
Hany eves a lany ?
(Bocs a sok kerdesert ,csak kivancsi vagyok)
Mindenesetre sok sikert ! :)
hát hogyha hazafelé elkíséred egy darabon én ilyesmit mondanék:
szia lenne kedved dumálni ha már 1felé megyünk?
és akkor akár a napjáról vagy teljesen hétköznapi dolgokról beszélsz vele mint egy barátoddal.
és utalsz rá hogy szeretnéd megismételni
messengeren: szia már egy ideje szeretnék beszélni veled.
lenne kedved kicsit megismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!