Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy nem tudnék olyan lányba szerelmes lenni, akinek már van/volt párja? 18/F
Mert a tudat, hogy volt már valakivel, kicsit nyomaszt, és az ő előző pasijához/pasijaihoz viszonyítanád magad, hogy mennyire van helyed mellette. Emiatt könnyen lehetsz aggályos a barátnőddel szemben, nem tudnál úgy tenni valamit, hogy ne gondolnál arra, hogy pl. egy randi vagy mozizás esetén egy elődöd már megtette ugyanezt, és ő jobb lehetett, mint te, vagy elrontotta az egészet és ezzel rossz helyzetbe hozod a párod (a gondolataidban), mert akkor veled is csak rossz lehet.
Ezek példák ... nekem ilyen dolgok ugrottak be :/
Szerintem azért nem tudsz, mert ő már volt szerelmes, és ebből adódóan a te gondolatmeneted szerint könnyebben otthagyhat vagy félreléphet, vagy te tudsz olyan helyzetet akár véletlenül is létrehozni, amiben ő már volt és nem pozitívan élte meg.
Iszonyatosan csúnya hasonlat jutott eszembe, légyszi senki ne sértődjön meg rajta, másképp most nem tudom megfogalmazni, nem sértésnek szánom, nagyon nem!!Nagyon szeretek mindenkit!!! Na , szóval nekem az a hasonlat jutott eszembe ezzel a dologgal kapcsolatosan, hogy
"használt ruha". Tehát maga a tudat, hogy már más is járt benne a testével, és hogy már emiatt a már nemlétező, megszűnt érintetlenség miatt már nem gondolod őt "tisztának". Tehát én erre gondolok, hogy más után bújnál össze vele, bujnál "belé".
Úgye tisztában vagy azzal hogy ha valakinek volt párja azzal nem feltétlen történt meg "az".
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!