Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem biszexként a barátomba, akivel egy osztályba járok, ő is feltehetően min biszex. Mit tegyek? (többi lent)
középsulis vagyok, biszex fiú, aki még ezt senkinek sem mondta el és mindenki azt hiszi hogy hetero. van egy barátom aki szerintem jól néz ki, és feltehetően ő is biszex vagy meleg, mert tesz ilyen gesztusokat bizonyos fiúknak, ami már túlmegy a vicc kategórián. viszont nekem nem, és engem teljesen barátként kezel. én viszont szerelmes lettem belé. mit tegyek? mert feltehetően nem jövök be neki és ez számomra pedig egy érzelmi hullámvasút, amikor éppen nem velem beszél zavar vagy amikor pedig velem akkor az nagyon jól érzem magam.
kikészülök ettől
Hagyjuk már ezeket a jóslásokat, bejövök-nem jövök. Ezer oka lehet, hogy veled nem ilyen. Lehet, pont azért, mert veled szívesen összejönne.
Légy bátor, és kezdeményezz!
"feltehetően nem jövök be neki"
Mielőtt ezt eldöntöd azért alaposabban próbáld kideríteni, ahogyan az is kevés, hogy "feltehetően ő is biszex" mert ha nem, akkor az naggyon kínos lesz ha akkor derül ki amikor kezdeményezel (pl. elhívod egy randira...).
Szóval először javasolnám az t kideríteni, hogy tényleg biszex-e, aztán meg ha ez megvan, akkor lehet kezdeményezni.
Azt írja, "feltehetően min(!) biszex"
Azért én bízok a kérdezőben, hogy van mire alapoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!