Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem vonzódni egy lány barátom iránt, mit csináljak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, a mellettem ülő lánnyal jó kapcsolatot ápolok évek óta, örülök, hogy jó barátok vagyunk, de elkezdtem vonzódni hozzá. Szép lány, nagyon kedves, de én azt szeretném, hogy maradjunk nagyon jó barátok.
Viszont amióta nem csak barátként tekintek rá, nehezebben megy ez. Nem tudom, mit tegyek ez ellen. Nagyon kedves, bunkó sem szeretnék vele lenni, de úgy érzem, ha elmondanám számára az érzéseim, kicsit máshogy tekintene rám.
Szinte csak rajta jár az eszem, olyan érzés visszafogni az érzéseim, mintha egy lyuk lenne a mellkasomban, részben fizikai fájdalomként élem meg, ez fordult már bárki mással elő?
Mit gondoltok, mit tegyek?
2019. nov. 26. 16:12
1/3 anonim válasza:
Írj privátba nekem a lányról segítek
19F
3/3 anonim válasza:
Mi értelme harcolni az érzéseid ellen? Engedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!