Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet hogy belém szeret?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy belém szeret?

Figyelt kérdés

Kavarok egy lánnyal, ő 16 éves, a legjobb barátjának tart, bár ez több mint barátság, fogja a kezem, ölelget, megcsókol, de kizárólag ha kettesben vagyunk, nehogy ismerős meglásson minket.

Ő azt mondja, nem akar kapcsolatot, mert barátnői folyton erről beszélnének, stb. Régebben még azt is mondta hogy még össze is jönne velem, csak hogy fél, hogy megromlik a kapcsolatunk, de hát ez eddig sem történt meg, még jobban jóban vagyunk.

Azt hiszem bele szerettem, nálam ez elég könnyen megy, de ő még mindig barátjának tart. Van esély rá, hogy belém szeressen, és ha igen mit tehetek? Mindig nagyon kedves vagyok hozzá, teszek utalásokat, romantikus próbálok lenni, szeret is, de nem úgy mintha palija lennék:(

18/f

2019. nov. 24. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tisztazd le vele minél hamarabb. Ha friendzone akkor koszonj el tőle mert rosszabb lesz ha közben összejön mással.
2019. nov. 24. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondja nem akar kapcsolatot, de azért csókolgat. Szerintem is beszélj vele erről minél hamarabb, mert ez a kétes szitu nyilván nem jó neked. Döntse el hogy mit akar: ha nem akar tőled semmit ne viselkedjen így.
2019. nov. 24. 17:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Kérdeztem róla.

Akar, de csak kettesben, azt nem akarja h mindenki rólunk beszéljen. Gondolkodtam, hogy akkor szégyell, de akkor miért küldözgetne velem képeket, és miért hagyná hogy megcsókoljam? Ha kinézetem matt szégyellne, akkor nem is hagyná...hülyén meg nem viselkedek, szóval az sem lehet, egyszerűen kapcsolatot nem akar.

2019. nov. 24. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyerekes, nem érett még egy kapcsolatra.
2019. nov. 24. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!