Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek egy párkapcsolatba úgy, hogy a lány Mexikóban él?
Persze még csak beszélgetünk, de eléggé kedveljük egymást.
Hallottam történeteket, hogy xy kiment az adott országba egy nő miatt és azóta is boldogan élnek.. és így, hogy hasonló cipőben járok, én is gondolkoztam ezen.. Mi a véleményetek?
Te jó ég milyen válaszokat adtak...
Na, most leírom, mert akik eddig itt írtak azok semmit se tudnak Mexikóról. Én Mexikóban élek a férjemmel, akit neten ismertem meg, majd eljott hozzam Magyarországra és utána kimentünk Mexikóba együtt. Mivel ide írok, ezért nem szedték ki egy szervemet se, megolni sem olt meg senki és még csak be sem drogoztak. Ha o nem tudott volna Magyarorszagra jonni, akkor en mentem volna ki, egyedül.Igaz,higy Mexikóban tortennek ezek a dolgok amit a tobbiek írtak, de már nincs olyan ország ahol ne tortenne akarmi pl gyilkossag. Nem gondolnam, hogy jobb egesz eletunket rettegesbe élni,akar lehet hogy osszehazasodtok majd... Ha meg te mesz ki Mexikóba, akkor tudtok egy turistas varosban talalkozni ahol odafigyelnek a kozbiztonsag ra pl Cancun stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!