Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki el tudná képzelni magát egy ilyen 'extrém' párkapcsolatba?
Nem találkoztam még hasonszőrű emberrel, ami meglep és elkeserít.
Szóval.. 'megcsalás'. Az én szótáramban nincs ilyen kifejezés. Ami engem illet, a szabad kapcsolatok híve vagyok, és már az elején tisztázom, hogy csinálja akivel szeretné, nem fogom kisajátítani, és nálam nem lenne tabu a másokkal folytatott viszonya sem. Szerintem hülyeség megszabni hogy akkor most csak mi létezzünk a párunknak, mert előfordul olyan hogy valaki több embert szeret, meg most mimárez, mintha a szerelmi rabszolgánk lenne. Különben is, az érzelmek áradatát nem csak hűséggel lehet bizonygatni.
A legtöbb kapcsolatban (már az elején) nagy szerepet kap a féltékenység, ami elég szar, mert akkor mi értelme az egésznek?
Mindig csak nevetek azokon az eseteken amikor a szakító ok a megcsalás volt. Komolyan érthetetlen, miért van ennyire túlreagálva, ha valakinek nem csak egy kapcsolata van.
17/L
Ezt nyitott kapcsolatnak hívják.
Léteznek ilyen emberek.
ez hülyeség. a férfiak is ugyanúgy oda meg vissza vannak, ha tudják hogy bejönnek más lányoknak is.
a nyitott kapcsolatok meg leginkább emberfüggőek, de ott pont azt tapasztalom, hogy a nőkben nagyobb a féltékenység, de amúgy utálom az ilyen általánosítgatásokat, hogy mi jellemző a férfiakra mi a nőkre blabla.
Bennem is felmerült már ez a gondolat, de mielőtt belemennék egy ilyen kapcsolatba, még biztosan átgondolnám.
Szerintem a féltékenykedésnek az az oka, hogy fél az ember, hogy ha a másik talál egy jobbat, akkor őt otthagyja. Igen, ez azt jelenti, hogy nem teljes a bizalom, de nagyon ritka az a kapcsolat, ahol az.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!