Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan rajtam kívül aki így érez?
Szia!
Miből gondolod, hogy nincs esélyed nála? Nagyon sokszor mikor az ember azt hiszi nincs, az csak átmeneti dolog (párja van, fél hogy nem tetszik a másiknak, stb.).
Ezzel pedig saját magadat teszed tönkre.
Ha elárulod, talán tudok segíteni.
21/F
2.:
Hát az tényleg szívás... Fogadd eggyüttérzésem.
3.:
Azért, mert tudom hogy kiszemelt magának egy lányt, akinek szerintem ő is bejön és nem akarok közéjük állni
Az nem azt jelenti, hogy soha nem lehet a tiéd. Nem akarom elvenni a kedved, de a tini kapcsolatok a legtöbb esetben nem hosszúak. Így azért mert van kiszemeltje, nem azt jelenti, hogy nem lesz a tiéd soha, sőt még azt sem, hogy egyáltalán összejönnek. A jelen esetben persze rossz.
Amúgy, elmondhatod neki attól még, hogy érzel iránta. A legrosszabb ami történhet, hogy azt mondja, hogy a másik lánnyal akarja megpróbálni.
Sokkal rosszabb az, ha végig kell nézned, hogy együtt vannak, és közben te utána sóvárogsz, megválaszolatlan kérdésekkel magadban.
Tapasztalatból beszélek, nincs ebben semmi szégyen ha elmondod, még időben vagy. Ezzel nem állsz közéjük.
#3-as voltam ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!