Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretett volna belőlem?
Van egy lány, aki 1 évvel ezelőtt nagyon irkalt nekem, de én nem nagyon vettem róla tudomást, mert nekem akkor éppen más tetszett. Sokszor volt, hogy rám írt a lány különböző urugyekkel, vagy csak egyszerű szia mizuval. Mindig érdeklődött, hogy van e már barátnőm. Aztán feladtam a másik lányért való küzdelmet, mert barátja lett. A kérdésben említett lánynak elkezdtem lajkolni a képeit és reagálni a napjaira, ő is aztán visszalajkolt. Nagy ritkán utána rám írt, beszéltünk néhányszor, mesélt magáról olyan dolgokat, amiket másnak nem biztos hogy elmondana és én is neki magamról.
Aztán rá pár hónapra nagyon jóban lett egy másik sráccal, mindenki azt hitte, hogy együtt vannak. Ekkor én féltékeny lettem, hogy a lány már nem velem foglalkozik olyan sokat, hanem azzal a másik sráccal. Utána hallottam pletykákat, hogy összevesztek, nem beszélnek már, megprobaltam újra jóban lenni azzal a lánnyal. Lajkoltam neki, de mar nem lajkolt vissza. Volt, hogy rairtam, de nem nagyon láttam rajta, hogy ugyanúgy érdeklődne irántam, mint régebben. Kb ugyanazt kapom most tőle, amit régebben én adtam neki.De én már nem látok rá esélyt, hogy akarna tőlem bármit is, mert sok másik fiúval beszél és rám se hederit már. Ez azt jelenti, hogy lemondott volna rólam?
Ha lajkokkal akarod meghoditani akkor ne csodalkozz. Ez kb egyenlo a semmivel. Egy lanynak bokolni kell,elhivni es nem lajkolgatni meg megvarni amig o ir. Te vahy a srac neked kell kezdemenyezni. Most gondolom mar megunta a nyomisagod es keres mast,aki torodik vele nem csak lajkolgatja..
Te sem varhatod hogy elete vegeig varja higy elhivd valahova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!