Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdet el, ellökni magától a lány?
Sziasztok.
Eset kicsit komplikát, mikor megismertem nagyon sokat beszéltünk naponta jóformán. 1 hónapig teljesen magához engedett csókolóztunk, bujtunk egymáshoz, ölelkeztünk egy ágyban aludtunk(nem összebújva) ölembe ült. Egész hónapban jó formán nála aludtam minden hétvégén, volt hogy nálam aludt.(ő hívott mindig magához) Volt hogy ágyban/földön feküdtünk majd rámáztam és én voltam felül volt hogy ő (nem szexeltünk csak csókolóztunk). Következő hónapban azt mondta hogy sok vagyok nem vagyunk együtt csak barátok vagyunk és azóta nem csókolóztunk nem bujtunk össze csak néha köszönéshez kaptam egy ölelést és 1x nála aludta külön-külön ágyban (eddig összesen 2x aludtunk egy ágyban). Nemrégiben megtudtam hogy azért nem enged semmit mert nem vagyunk együtt, és elvileg hogy folyton besértődök. Soha nem sértödtembe nem szokásom. És ha nem vagyunk együtt akkor miért engedte meg egy hónapon keresztül hogy rámásszak és ő mért mászott rám? Azt mondta nekem az elején hogy néhány hónap után kérdezem meg tőle hogy akar-e a barátnőm lenni. Szeptemberben ismertem meg, azt a hónapot teljesen együtt töltöttük.
És ahogy eltelt az a hónap teljesen olyan mintha bizonytalan lenne. Anya szervez neki egy szülinapi bulit amire engem is meghívott csak 6-7 lennénk ott és most nem tudom mennyek-e.
Lányok ti miért csináltatok ilyet egy fiúval? Vagy mitől lehet ez? Bizonytalan a dologban?
F/19
L/17 most töltöttbe és ma van szülinapja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!