Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátság vagy szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés
Ugyan abba az osztályba járunk. Mindig amikor megkérdezem azt mondja hogy én neki csak egy barát vagyok. Nekem nagyon tetszik csak nem merem bevallani mert félek attól hogy mit gondolna. Nem merem elmondani mert attól szintén félek hogy elutasít. Igazából a való életben alig beszélünk de akkor nagyon kedves tud lenni. Amikor meg instagramon írok neki nagyon humoros kedvében van mindig. Szerintetek ezek alapján lenne esélyem nála??

2019. nov. 3. 16:16
 1/3 anonim válasza:
100%

Persze hogy van esélyed!

Miért is ne lenne? Ha gyakran beszeltek, akkor bármi kialakuhat.

Ne félj oda ülni mellé és beszelni vele. Hidd el ezt jó pontként fogja venni!

2019. nov. 3. 16:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Megfogadom a tanácsod :)
2019. nov. 3. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Történt azóta valami? :)

Én is csak azt tudom mondani, mint a #1 válaszoló. Hogyne lenne esélyed! És ne félj, semmit sem veszthetsz vele, ha elmondod neki, hogy tetszik neked.. sőt! :)

2019. nov. 9. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!