Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy ne cigizzen?
Sehogy ne mondd el neki, nem vagy az apja. Elég nevetséges lenne, hogy “te figyelj, ne cigizz már, mert NEKEM nem tetszik”. És? Hol fogja ez őt érdekelni?
Ha már összejöttél volna vele, akkor mondanám, hogy jelezheted neki finoman, hogy zavar (bár akkor is jogosan kerdezhetné, hogy akkor nem volt bezzeg probléma, mikor összejöttetek), de ez így nevetséges, olyan, mintha kicsit sokat képzelnél magadról.
2 véglet van, vagy leszokik, vagy nem.
Az én páromat már egy csomoszor kértem, hogy ne cigizzen mert nem szeretem. Nem a cigi szagát akarom érezni hanem az ő illatát, hát kb mintha nem is hallotta volna meg.
Viszont ismerek olyan lányt aki leszokott a párja kedvéért. Áhh milyen szerencsés is... ebből a szempontból.
Amúgy azért ha még nem beszéltek ne ez legyen ám az első mondatod neki.
Most mit vagytok úgy oda? Szerencsétlen egy egyszerű kérdést tett fel tök normálisan. Maga a kérdés is normális. Nem mindenki szereti a ciginek a büdös szagát és ha esetleg össze jönnek nem hiszem hogy majd azt akarja szagolgatni. Nyilván a lány döntése de ettől függetlenül megpróbálhatja megkérni hogy mondjuk mellette egyáltalán ne. Vagy megkérni hogy ne cigizzen max azt mondja nem.
Egy próbát ettől függetlenül megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!