Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác a sulimban, aki már legalább 1 éve tetszik. Mostanában (kb 2 hónapja) mindig megbámul, valamikor el is mosolyodik,és volt olyan, hogy megállt a folyosón és ott bámult amikor egy másik sráccal beszélgettem. Azt hallottam, hogy van barátnője de én nem nagyon látom vele, és ha mégis, akkor sem tűnnek egy gerlepárnak... vajon bejövök neki, vagy csak képzelődöm?
2019. nov. 1. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát... A barátnőmmel is ez volt ( bár rá nem mosolygott). Aztán szegény barátnőmet jól elutasította ://

De ez csak személyes példa! :) Lehet hogy tetszesz neki, menj oda hozzá, beszélgessetek! Utána minden megy magától, utána el tudod dönteni hogy tetszesz e neki

2019. nov. 1. 16:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Tartózkodj sokat a látókörében, hogy észre vegyen. Alighanem tetszel neki, csak nem tudja, hogyan kezdjen közeledni feléd.

F.

2019. nov. 1. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!