Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem fogok merni iskolába menni.
Akkor ebben az esetben no para. Próbálj meg szóban beszélgetni vele, akár szünetben, akár órán. :D Jó, azért azt nem. :S Szünetekben beszélgess vele, esetleg sétáljatok a folyosón, udvaron. Nincsen ebben semmi, hogy megkérdezed tőle. Ha esetleg azt mondja hogy most WC-re megy, vagy büfébe stb, akkor sincsen belőle probléma. Utána is lehet próbálkozni majd máskor.
Tudom én is milyen az, mikor "belehabarodsz" valakibe, és nem igazán tudsz megszólalni, nem jön szó a nyelvedre, mert nem tudod hogy miről kéne beszélni, stb. Chaten, sokkal egyszerűbb úgy beszélni. Én is tudom. :D De attól függetlenül ne legyél beszari, teljesen általános dolgokról is lehet beszélgetni, mármint a korosztályod féle dolgokról. Bár nem tudom hogy hány éves vagy, mert azt nem írtad. És igazából mint minden beszélgetés, úgy el tud húzódni hogy az elkezdett 1 témából általában lesz legalább 10 féle. Szóval nyugiiii, relax. Beszélgetni nem bűn. Lehet, hogy esetleg bejössz Neki is!?
Hm... Próbálkozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!