Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem "kettesben" lenni mostanában a barátom?
Osztálytársak vagyunk, 1 eve járunk, 17 évesek vagyunk. Már volt közöttünk sex, fontos is mindkettőnknek. Viszont mintha mostanában kerülné a lehetőségeket hogy átmenjünk egymáshoz. Nem tudom ezt mire véljem mert régen még mondogatta is hogy hát ő fiú, és a fiúk mindig "arra" gondolnak.
Egyébként kedves velem, a suliban mindig ölelget, puszilgat, keresi a társaságom, de ha megkérdezem tőle hogy mikor mehetek fel hozzá vagy nem jön-e fel, mindig van valami programja. Ami tényleg van, de azért ha akarná lenne fél-, egy órácskánk. Régebben ilyenkor kihasznalta az időt.
Meg fogom beszélni vele. Csak kívancsi vagyok kívülállók hogyan látják.
Én is gondoltam hogy mas valakije van, de nem áll össze a kép.
Szinte majdnem biztos hogy nincs ideje másra. Pl.edzése előtt múltkor nem mentünk át hozzá, pedig lett volna 1 óra szabadidőnk és éppen üres volt a lakás. Ehelyett elment apukájához a munkahelyére. Biztosan tudom hogy odament mert láttam merre indult, máskor sosem arra megy. Csak akkor ha apukájához kell mennie. És egyébként sokat vannak otthon a szülők is, vagy a tesója, de régen mindig megoldotta. És most is tudom mikor vannak otthon és mikor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!