Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elfelejtsem? 16/f
Kb másfél éve bejön egy csaj de nem mertem bevallani se magamnak se senkinek mert tudtam hogy esélyem sincs nála. Azóta elég közel kerültem hozzá és későn jöttem rá hogy teljesen beleszerettem. Tudtam hogy neki más jön be, nem én de a kisebb gesztusaival nagyon kétértelműnek éreztem. Folyton ölelgetett rám mosolygott ok nélkül, helyesnek nevezett stb.
Aztán egyszer elmondtam neki mit érzek és jól fogadta de azt is elmondta hogy ő semmit sem érez csak barátként tekint rám. Így már képtelen vagyok megjátszani magam és barátságot tettetni. Rosszban nem vagyunk de már nem lógunk együtt egésznap, keveset beszélünk mivel mondtam neki hogy távol akarok tőle maradni hogy ne kínozzam magam. Azóta amióta elmondtam neki csak roszabb lett a helyzet ugyanis osztálytársam és mégjobban beleszerettem. Nem tudok mit csinálni, elfelejteni,nap mint nap látnom kell és nem nagyon múlik el ez az érzés. Egész nap rá gondolok lassan aludni sem tudok már három hete. Kérlek segítsetek mert egész nap borzaszto levert vagyok, ezt neki nem mutatom. Az egyetlen dolog amitol elfelejtem az az edzes de azt sem tudom minden percben csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!