Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezzel a verssel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel a verssel mennyi esélyem lenne egy lánynál?

Figyelt kérdés

Szemed fénye mint

Zöldellő rét virága

Egyetlen csodálat

Reménytelen világban.

Egyetlen motivációm

Legyőzni a gonoszt,

Mosolyod mit megtörni

Ember nem tud

Mert annyira csodálatos

2019. okt. 19. 17:26
 1/8 anonim válasza:
87%

Ha okos lány és kedves mindenképp

Ha az én crushom mondaná engem megnyerne

2019. okt. 19. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nagyon jó!!:)
2019. okt. 19. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Bocsi, de nekem nem igazán tetszik. :/

Ha valaki tud verset írni, az írjon verset a szerelmének, mert elég kreatív dolog.

De aki nem tud, az találjon valami mást, amivel kifejezhetné :) szerintem. L

2019. okt. 19. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem rossz, az első 4 sor nagyon tetszik, de szerintem az utolsó 5 soron meg dolgozz egy kicsit.
2019. okt. 19. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez egy tök jó vers. Senki sem vár a szerelmétől nagy ódákat.

Ő találta ki, dolgozott vele, és csak egyetlen egy lánynak szól.

Viszont! Én egy ilyen verset nem írnék csak kiszemeltnek. A páromnak igen, ha van hozzá affinitásom, de pl egy randin nem adnám ezt elő.

Még pedig azért, mert lányként mondom, hogy engem megijesztene, hogy egy randin egy ilyen magasztalós verset adna elő a másik fél. Számomra az ilyen fajta imádat kissé ijesztő és furcsa. De egy kapcsolatban már másképp mutat.

Ha mindenféleképpen valami hasonlót szeretnél mutatni neki magadból, inkább valami szép, romantikus, de nem magasztaló dalt gitározz el neki, ne verset szavalj. A zene úgyis jobban összehozza az embereket és jobban oldja a hangulatot.

Egy ilyen vers elszavalása után már nem tudsz semmivel előrukkolni, és ha nem jön be neki, akkor vége az estének. De egy gitárral még sokáig bármit kezdeni tudnátok.

2019. okt. 19. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
miota fénylenek a virágok?
2019. okt. 19. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, amúgy még jó is lehetne, ha a szótagszám meglenne, meg a rímek kicsit jobbak lennének, de a szókincsed nem rossz
2019. okt. 19. 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:
#3 a rímeken még én is gondolkodom. Viszont a sor kezdő betűket meg szeretném meghagyni. De ha van valami ötleted akkor nyugodtan írd le
2019. okt. 19. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!