Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem értelmezhető szerelmi vallomásnak? 17l
Szóval van egy haverom, aki pirosra festette a haját és tegnap vacsoránál erről volt szó az ő társaságában. Az ő egyik barátja azt mondta, hogy a srác azért aggódik a hajszíne miatt, mert másoknak akar tetszeni és nem magának. A szóban forgó illető egyet értett. Én meg poénból azt mondtam, hogy "Ha ez vigasztal, nekem tetszel"
Ez ugye nem érthető úgy, hogy nekem bejönne a srác? Én nem arra gondoltam.
Már bocsi, de szerintem a srác jogosan fogja úgy értelmezni, hogy neked ő tetszik. Az, hogy szerelmi vallomásnak veszi-e az tőle függ, én mondjuk annak venném. Szerintem ha próbálkozik nálad, akkor mondd el neki, hogy nem úgy értetted, de szeretnél a barátja maradni (csak ugye kicsit kedvesebben megfogalmazva, nem ilyen nyersen).
Nem akarlak kioktatni, de szerintem amikor ilyen helyzet közepén vagy, akkor kicsit válogasd meg a szavaidat. De, ha haverként kedveled a srácot, akkor megkérdezheted tőle, hogy ajálnhatod-e valakinek (nekem is így van barátnőm). Mondjuk, ha az önbecsülése a béka feneke alatt van, akkor nagyon érezheti rosszul is magát (nem tudom, hogy milyen a személyisége).
Remélem tudtam legalább egy kicsit is segíteni. :)
17/F
#2 vagyok
Ha nálatok is gyakoriak a kétértelmű poénok, és ő is részt szokott vállalni belőlük, akkor szerintem ő sem fogja komolyan venni :D
Még szép hogy annak veszi.
Amugy szánalmas hogy azért festi magát hogy másoknak tetszen.Mások véleménye határozza meg, elég gyenge jellemre utal.
Gondolom a valodi okát nem szerette volna megosztani és akkor lehet hogy csak ugy mondott valamit, dehátvakkor csak rákell vágni hogy csak mert és kèsz.
lehet akashi a kedvenc karaktere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!