Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Srácok! Szerintetek mitől...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Szerintetek mitől cuki egy lány?

Figyelt kérdés
Egy az hogy szeretitek-e a cuki lányokat? Másik ha igen milyen tulajdonságai vannak egy ilyen lánynak? Alacsony, sokat nevet, mosolyog egyéb?

2019. okt. 4. 19:58
 1/6 anonim válasza:
96%
ha kedves,segítőkész,mosolygós,vidám,persze hogy szeretem a cuki lányokat :) legyen szép napja annak aki ezt olvassa :)
2019. okt. 4. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Hát egy lány nehezen lehet alacsonyabb, mint én.

Viszont szeretem, ha egy lány érti a viccet, mármint nem ilyen nagyon a béka feneke alatti humora van.

A sokat nevetet viszont nem feltétlenül értem. Nekem alapjáratom picit szomorkás kedvem van, szóval nemtom :/

2019. okt. 4. 20:06
 3/6 October15 ***** válasza:
83%

Ezek közül momentán egyik sem függvénye a cukiságnak. Nálam totál random, hogy mitől fogok aranyosnak találni egy lányt/nőt.

Teszem azt: Első szakomon volt egy csaj akire illik a leírásod meg még pár egyéb lényegesen randomabb vonása is volt és cukinak tartottam. De tartottam cukinak olyat is aki amúgy bőven magasabb volt nálam. Vagy pl a Street Kitchen-en [YT] Kinga is rohadt cuki pedig nem tűnik olyan vészesen alacsonynak + azért eléggé el van eresztve bizonyos helyeken szóval nem a cuki lenne az első aminek be kellene ugrania róla és mégis.

2019. okt. 4. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Elsősorban a magassága miatt. Valahogy egy 180 centis lányra nehezen mondanám, hogy cuki, miközben egy alacsonyabb lány már a külsője alapján cuki lehet. Legutóbb egy alcsony lány meg akart nézni valamit, de alig érte fel, mire a "de pici vagyok" hangzott el tőle. Na itt már nálam aranyos és cuki lett. De nyilván, ha nem olyan az öltözködése, akkor hiába alacsony, nem lesz cuki.
2019. okt. 4. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a mosolygósok a nagyon cuckik. Vagy akin látszik hogy zavarban van. Pl. fogalma sincs hogy pózoljon be egy képen és ilyen értelmetlen helyzetben tartja a karját :DD.
2019. okt. 4. 20:55
 6/6 anonim válasza:
81%
Szerintem az alacsony, mosolygós lányok nagyon cukik
2019. okt. 4. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!