Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha azt mondta hogy össze van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

???????????????? kérdése:

Ha azt mondta hogy össze van zavarodva akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Találkoztam ég lánnyal aki nagyon bejött már hónapok óta de soha nem mentem oda hozzá. Egyszer csak bejelolt és elkezdtünk beszélni mert ugye elég félénk, de azért én is az vagyok kicsit. És voltunk már pár random meg minden egyszer atkaroltam mozi közbe. Csók meg nem volt de úgy terveztem hogy akkor majd a következő randi végén meg csókolom. Meg hat szinte minden nap találkoztunk egy 30 percre. Fiukat meg nem volt és mondta hogy ez neki egy kicsit sok volt, meg azt is mondta hogy meg nem all készen semmi ilyesmire ilyen gyorsan. 16 éves, lassan 17. Vajon mi lenne a legjobb döntés? Mert igazából én már nagyon szeretnék vele összejönni csak szerintem ő vagy nem akar vagy meg nem all rá készen.

2019. okt. 2. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább várj amíg ő nem biztos a dologban
2019. okt. 2. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Na jó de hog mit tegyek találkozzak vele ugyanúgy vagy kevesebbszer? Meg írják vele minden nap vagy csak néha?
2019. okt. 2. 21:15
 3/5 Marcell10 válasza:
100%
Nem ismer téged eléggé, és ez fontos a lányoknál. Találkozz vele ugyan úgy, viszont próbálj belefolyni mélyebb beszélgetésekbe. Ha csak felületesen beszélgettek, nehezen lesz előrelépés.
2019. okt. 2. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
" És voltunk már pár random meg minden" Mi van????? Te érted, hogy mit irtál?
2019. okt. 2. 22:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Telefonrol irtam randit akartam írni bocsi
2019. okt. 3. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!