Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért mondta ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért mondta ezt?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány (nem tudja) és ma pl. Hátranéztem, és láttam hogy néz és 3-4 másodpercig szemeztünk, vagy amikor ott vagyok mellette tesin random kimondja a nevem, vagy hozzám szól, meg amikor a tanár rámüvölt akkor olyan fejet vág, mintha sajnálna, ha megkérdezek valamit padtársamtól, akkor ő válaszol helyette, de amikor ma azt mondta a tanár, hogy üljek elé, akkor azt mondta, hogy: “Ne elém” pedig jófejnek is tartott.Szerintetek ha ezt mondta, akkor nem tetszem neki?

2019. szept. 30. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem szégyenlős?
2019. szept. 30. 15:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Passz.
2019. szept. 30. 15:31
 3/8 _miacskaa_ válasza:
Lehet azt akarta, hogy melléd üljön?
2019. szept. 30. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Mellette ülnek ;(
2019. szept. 30. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarta,hogy eléd üljön. Szerintem lépj ezen túl.
2019. szept. 30. 16:54
 6/8 A kérdező kommentje:
De nem bír engem?
2019. szept. 30. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Honnan veszed,hogy nem bír?
2019. szept. 30. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj azon hogy azt mondta:"ne elém ülj" , lépj túl ezen az egy mondaton. Meg szerintem (tudom hogy nem könnyű) de meg is kézrdezheted tőle hogy ha egy egy ilyen van hogy "miért ne?", ha olyan a természeted akkor próbáld meg kicsit poénra venni a dolgot, és mosolyogj rá hogy lássa nem vetted komolyan a kérdésed és nem haragudhat meg rád, hogyha rosszul hangzik se.
2019. szept. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!