Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelmes lenni?
Nemrég szakítottam a barátnőmmel (régebben volt már "barátnőm", de azok nem voltak normális kapcsolatok, fiatalok voltunk, értitek) akivel volt az első komolyabb kapcsolatom
Igazából azért mentünk szét, mert úgy éreztem, hogy csak azért vagyok vele, mert jól esik valakivel összebújni, stb stb
És valahogy eddig egy lány sem fogott meg úgy, hogy érezzem, hogy szerelmes vagyok
Nagyon közvetlen srác vagyok és bárkivel, tényleg bárkivel össze tudok barátkozni, tehát nem azzal van a baj
Egyszerűen olyan érzés mintha nem tudnék kötődni annyira egy lányhoz
16F
Köszönöm a válaszokat
16 evesen meg nem igazan kellene ezen agyalnod. Nekem 16 evesen olyan "kapcsolataim" voltak hogy ha elmentem valakivel fagyizni mar jarasnak szamitott+kapott puszit. Ennyi. Nalad nem tudom mi a "komoly kapcsolat". De ez meg csak tini kapcsolat es nem komoly.
Engem 20 evesen talalt meg a nagy szerelem,de az olyan elsopro volt hogy azonnal tudtam,nekem o az igazi! Rengeteg mindenen atmentunk es sokminden tortent. Azota hazasok vagyunk es gyermekunk is van.
Neaggodj tudni fogod ki a tokeletes,ezt szerintem megerzi az ember. Addig a tobbi kapcsolat csak szorakozas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!