Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a tanaromba, mit csinaljak?
Ez nem szerelem nyugi. Max vonzalom.
De egyreszt a tanár-diák kapcsolat tiltott és aligha korrekt. Ne menj ilyenbe bele. Majd ha leérettségiztél.
Állítólag Ted Bundy is jól nézett ki és kedves volt... :)
Poént félretéve: nem egész három hete megy a suli. Ennyi idő alatt szerintem annyit tudhattál meg róla biztosan, hogy jól néz ki, kockás a hasa, csorgatja rád a nyálát. A kedvességet hagyjuk, mert ha hanyatt akar dönteni, nyilván kedves veled. Ezen kívül azt is tudod, hogy (elvileg) felnőtt ember létére az első adandó alkalommal kikezd egy diákjával, azaz nincs benne felelősségérzet. Ha egy becsületes, ám egy csapásra szerelembe eső ember lenne, akkor nem így közelít feléd. Ez most nem fog tetszeni, de - hacsak nem kamu a kérdésed - te nagyon naiv vagy.
OMG! Nem illegális a tanár-diák kapcsolat, az már más kérdés, hogy morálisan mennyire helyes és, hogy az igazgatót mennyire érdekli ez. Ha az igazgató úgy dönt, kirúgathatja mindkettőjüket. Viszont a törvényben nincs benne az, hogy nem jöhetnek össze, vagy hogy feltétlenül ki kell rúgni a tanárt, ha kikezd egy tanítványával.
Az már megint más tészta, hogy én sem ajánlom a dolgot, mert ha az igazgatónak ez nem tetszik, csúnyán megüthetitek a bokátokat.
Szinte mindenki átesett ezen iskolás korában :) Nem olyan különlegesség.
Az a legjobb, ha semmit sem teszel. Majd elmúlik. Ez tényleg csak akkor lesz majd szép emlék, ha megmarad plátóinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!