Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet belőle valami? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány évfolyamtársam aki már egy ideje tetszik, és igen jóban is vagyunk, elég sokat beszélünk, főleg az idei nyáron egy két beszélgetésünk nagyon érzelgősbe ment át. Eleinte nem éreztem iránta semmit aztán egyre jobban beleszerettem és most így állok. :( Történt már olyan is az ő részéről hogy ráírt egy fiú akit kioffolt és elküldte nekem a beszélgetést. Instán szokott küldeni egy csomó szerelmes idézetet. Próbálok nyitni felé, hétvégén ha minden igaz lesz egy afterparty(:D) ahol közelebb tudok kerülni hozzá. Mit gondoltok erről az egészről? Én 16/F ő 16/L2019. szept. 24. 18:01
1/4 anonim válasza:
Hogy hülyén csinálod. Ha akarod, segítek.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz az őszinteséget. :D Igen nagyra értékelném!
2019. szept. 24. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!