Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jót jelent? Köv talin megcsókoljam azon agyalok. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Randiztam egy lánnyal az jol sikerult nem voor csók akkor meg semmi.
Mindennap telefonalunk keres stb
Nemrég felhívtam talizni egyből jött.
Szintén nagyon elvoltunk.
Tali végén elköszöntünk es adtam neki a szájára egy puszit. Meg megfogtam a kezét es utana mosolygott.
Telefonon mikor beszéltünk rákérdeztem h tetszett e neki (de gondolom igen ha engedte)
Azt mondja nem tudja.. Ez most lehet igen vagy nem.
2019. szept. 17. 07:21
11/14 A kérdező kommentje:
Azóta az van h alig ír.
van hogy 2 nap utá válaszol szóval...
2019. okt. 1. 08:39
12/14 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy hogy van. Kérd meg hogy találkozzatok. Vegyél neki egy szál vörös rózsát.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Lehet feladom most is 1 nap után írt vissza...
2019. okt. 1. 13:23
14/14 A kérdező kommentje:
Aki volt már esetleg ilyen szituba az írjon privátba.
Köszönöm!
2019. okt. 1. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!