Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lenne a legjobb, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legjobb, hogy valjak neki szerelmet?

Figyelt kérdés
Holnap vele együtt fogok hazamenni. Nagyon tetszik járni szeretnék vele. Elötte hívjam meg fagyira és utána mondjam? Hogy lenne a legjobb/legromantikusabb szerelmet vallani?

2019. szept. 16. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
mondjuk csak elmondod neki azt h "nagyon tetszel és szeretnék veled lenni de még nem vagyok benne biztos h szerelmes vagyok-e valójában, vagy csak leszállt a köd."
2019. szept. 16. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Azért jó lenne tudni valami infót,hogy most milyen kapcsolatban vagytok.Ő,hogy viszonyul hozzád.Ne fagyiztasd szerintem,hacsak nem 14évesek vagytok.
2019. szept. 16. 21:00
 3/10 A kérdező kommentje:
1 éve vagyok baráti kapcsolatban vele. Nagyon aranyos jó a humora. Beszéltünk már intimebb témákról is.
2019. szept. 16. 21:02
 4/10 A kérdező kommentje:
A fagyizást meg nem úgy értem...hanem a cukrászdás változatot... Azt hogy hogy viszonyul hozzám...hmm..nekem úgy tünik szereti a társaságom (egóm az vanxd)
2019. szept. 16. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

"GÖRCSÖLSZ"!! NE TEDD!

Minek?

Csak mond neki, hogy tök aramyos és valami bugyuta módon kérdezd meg, hogy nincs e kedve veled járni, bejön neked, tök jól érzed magad vele és mi lenne, ha holnap elmennétek ..... ni. (nem a b4szni igére gondoltam itt, hanem azt a dolgok/cselekvést ahova szeretnéd vinni és szeretnéd, hogy csináljátok.)

Vaaagy kérd meg, hogy egy kicsit fogja meg a kezed (ha gondolod indokot is adhatsz hozzá, de nem szükséges.) és sétáljatok 5-10 másodpercig úgy, hogy nem nézel rá és nem szólsz hozzá, csak egyszerűen nézelődsz, mintha mi sem történt volna az imént és abban a pillanatban is. A pár másodperc elteltével kérdezd meg, hogy amúgy mióta is jártok?!

Valószínűleg azt sem fogja tudni, hogy mi a ****-ról van szó, de egy pár másodperc és leesik neki is és akkor már tudsz vele komolyan is beszélgetni erről.

Egyébként ha neki is kimondod, hogy tökre izgatott vagy és voltál mikor találkopztatok és hogy hogyan fog alakulni az egész, akkor utánna már nem fogsz úgy izgúlni és egy sokkal lazább és közvetlenebb beszélgetést tudtok folytatni nem beszélve arról, hogy sokkal magabiztosabbnak is fogsz tűnni, ami igencsak nyerő dolog.

Ha kifogysz a szóbol, akkor említsd meg :D.. jót nevettek rajra, majd ezután vagy te vagy ő tudnifog felhozni egy témát, hisz ezzel már sokat oldódik a dolog.

Összegezve, ne izgúlj, lesz ahogy lesz :D csaj érezd jól magad és akkor nagy valószínűséggel ő is jól fogja magát érezni, legyé őszinte, és mond ki amire gonsolsz, ne tartsd vissza!

Nyugodtan írj ha gondolod, de ne azt hogy miért nem sikerűlt megtenni, hanem hogy hogyan zajlott stb...

Olyan nincs, hogy nem tudod megtenni, ha már az első szóba, első betűbe belekezdesz, akkor már menni fog, hisz fékbe nem hagyhatod.

Legyen az a célod, hogy mond ki az első szót ahogy kezdődik a mondatod és próbáld azt végigmondani.

ENNYI!

Már meg is tetted, hisz már akcióban vagy és nincs vissza út.

Jussanak eszedbe az itt kapott tippek mikor a lánnyal (bár lehet fiú, azt nem írtad milyen nemű vagy :D ) sétálsz és ha erőre és motivációra van szükséged, akkor ordíts egyet... Hidd el nagyon jól működik :D

Ha nagyon hülyének néz, akkor nézz rá és mod: ja, csak izgatott voltam/vagyok. Ha te is elmosolyodsz rajta, hidd el neki is vicces lesz és talán még egy hangos kacaj is elhagyja száját.

No de már tényleg sokat magyaráztam, szóval abbahagyom!

Én befektettem arra időt, hogy segítsek neked, légyszi ne hagyj cserben engem és magadat sem :D

Nahhhh, sok sikert!

Aztán ne felejts el kiabálni!

2019. szept. 16. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
11%

Ha lány vagy, akkor sehogy, mert elijeszted.

Várd meg, amíg ő kezdeményez vagy pozitív jelet ad.

Ha fiú vagy, akkor vegyél neki egy szál vörös rózsát és amikor átadod, akkor mondd meg neki, hogy ezt azért kapod tőlem, mert szeretném, ha járnál velem és kérlek, mondj igent! :)

2019. szept. 16. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Itt válaszolok és nem priviben, ha nem gond!

Szóval: a fiúk nem szeretik a rámenős lányokat, amelyik meg igen, annak csak arra kell és nem többre.

Mindig a srácnak kell először szerelmet vallani, mert akkor azt érzi, hogy ő hódított meg téged és tisztelni is jobban fog.

Azzal, hogy te akarod meghívni fagyira és még szerelmet is vallani neki, hát szerintem el fogja ijeszteni vagy belemegy, de sosem fog rád úgy tekinteni, hanem csak könnyű prédának, aki felajánlkozott neki.

Úgyhogy az lenne a legjobb, ha megvárnád, amíg ő kezdeményez....

2019. szept. 16. 21:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a legutolsó válaszolónak. Kicsit lelombozódtam de talán így lesz a legjobb... Könnyebb lenne ha nem is találkoznék vele de...minden nap együtt ebédelek vele és haza is együtt megyünk. Majd meglátom mit hozz az élet...
2019. szept. 16. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Lány létedre eszedbe ne jusson, hogy szerelmet vallj. Ennyi tartás mindig legyen benned.
2019. szept. 16. 22:16
 10/10 anonim válasza:
0%
Ülj bele az ölébe, és úgy kezdj el beszélgetni vele .
2019. szept. 17. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!