Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adri0807 kérdése:
Most mi legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok az a helyzet hogy van egy ismerösöm a srác pár évvel idösebb mint én egy városban lakunk. Kb olyan 2-3 éve ismertem és nagyon joban vagyunk bar volt egy Ido amikor nem nagyon beszeltunk. Rége is volt hogy hazafele egy busszal mentünk de ebben az even sokkal többet fogunk együtt buszozni mert mostmár en is pestre fogok járni na de Az a lényeg hogy azt hiszem beleszerettem mert mar nem csak úgy érzem iranta mint egy barat irant. De neki van barátnöje lassan 3 eve es nagyon szereti a csajt mert a csaj mar többször is megcsalta volt hogy részegen és volt hogy nem. De nem szakitott vele. De mikor talalkozok a sraccal es beszelgetünk akkor mindig nagyon figyel rám és mindig egymás szemébe nézünk es mosolygunk úgyhogy en ezt most nem ertem. Most mi legyen? Várjak a srácra? Vagy felejtsem El?2019. szept. 14. 21:20
1/2 anonim válasza:
Szerintem felejtős.
Nem sok esélyed van ilyen tényezők mellett.
2/2 anonim válasza:
Legjobb barátként tekint rád esetleg. Nagyon szeret, de nem szerelmes. Megvárhatod, ha gondolod és türelmes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!