Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki rengeteg jelét adta hogy tetszem neki de végül elutasított. Viszont a napokban rám írt hogy tetszik neki valaki. Ráadásul eléggé úgy beszélt mintha rólam lenne szó. Szerintetek be jövök neki?
Figyelt kérdés
Nos igazából ez a dolog már egy éve folyik. A suli elején folyton mosolyogva nézett illetve kereste a társaságom. Aztán eléggé jobba lettünk majd rá kérdeztem hogy tetszem e neki azt mondta nem. Közben ezek a dolgok folytatódtak folyamatosan keresett néha távolság tartó volt néha folyamatosan a közelemben volt. Végül ismételten rá kérdeztem azt mondta nem. Utána mikor zaklatott egy srác meg ki adta magát a barátomnak. Meg ilyenek. De aztán mivel nem értettem nem foglalkoztam vele. A napokban pedig féltékenynek éreztem mikor egy fiú barátomat megöleltem előtte. Konkrétan nem hagyott vele beszélni. Magára vonta a figyelmet meg ilyen idegesen bámulta. Aztán az nap rám írt hogy valaki tetszik neki és hogy mondja el neki. Én segítettem neki aztán rá kérdeztem ki jön be neki. Nem mondta meg. Majd megkerdeztem ismerem e mire azt mondta lehet. Utána azt kérdeztem hogy el e mondjaa neki amire színtén azt mondta hogy lehet. Szerintetek én vagyok az ha igen akkor miért nem mondja2019. szept. 10. 16:41
1/6 anonim válasza:
Meert fel 😀 en is igy basztam el, ha neked is bejon akkor ovatosan jelezgesd neki, hatha megjon az onbizalma. De aztan lehet, hogy hulyeseg amit mondok
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából jeleztem már neki nem egyszer és nem lépett. Bár mondjuk lehet azóta azt hiszi hogy már nem tetszik nekem. Mivel kéne jeleznem?
2019. szept. 10. 17:09
3/6 anonim válasza:
Ovatosan bokolj neki. "Tokre jo a hajad." "Marha jo veled logni" tudom elege gagyik, de legtobbszor a bokot a helyzet korulmenye fogja alakitani..
4/6 anonim válasza:
úgy látszik itt a lánynak kell kezdeményezni:/
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok aki válaszolt erre a kérdésre. Azóta kiderult hogy a lány aki tetszik neki nem én hanem az egyik osztálytarsam. Persze lassan elfogadtam ezt de akkor miért van az hogy még mindig rengetegszer néz és csak úgy mosolyog rám. Ráadásul annak ellenére hogy tudja nekem tetszett nekem meséli hogy halad a csajnal. Egyszerűen nem értem ha én nem tetszem neki. Miért adta ki magát a pasimnak miért bámul a mai napig és miért mond el nekem mindent magáról?
2019. dec. 2. 17:01
6/6 anonim válasza:
Barátkozni akar. Meg lehet kicsit be is jössz neki. Nem lépték elég látványosan, ezért választott valaki mást. Ha szét mennek megint lesz egy eselyed. Csak nyomulj keményen és magabiztosan. Hívd randira, és úgy hogy tudja, hogy tetszik neked. Ha van kedves beszélgetni róla írj bátran! Hasonló korú fiú vagyok én is, lehet tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!