Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert van az, hogy nekem csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy nekem csak addig tetszik egy srac, ameddig nem vagyok egyutt vele?

Figyelt kérdés
De mindig.Mar en unom.Lehet nincsenek erzeseim? 16/l
2019. júl. 3. 20:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez amúgy minden tinilány fejében megfordult legalább egyszer szerintem. Majd kinövöd🙂

Mondjuk kifejthetnéd bővebben is ha akarsz érdemleges tanácsokat is.

2019. júl. 3. 20:55
 2/11 A kérdező kommentje:
De ennyi a lenyege😅
2019. júl. 3. 20:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert addig van egy célod, küzdesz érte, aztán meg hirtelen vége ennek és valahol üresnek érzed magad.
2019. júl. 3. 21:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon adom. Es akkor szerintetek ezert voltam szerelmes felevig, egy olyan fiuba akinek en nem tetszettem?Sokat talalkoztunk de nem volt ugy semmi.Utana csak arra kellettem volna neki a vegen kiderult.Es kb. 2 honapja nem erdekel.😅
2019. júl. 3. 21:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Birtoklási vágy. Vagy megszerzed, vagy megveszed. beteg vagy
2019. júl. 3. 21:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Miert vennem meg?XD

Nem vagyok beteg koszonom👏

2019. júl. 3. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ha nem lennének érzéseid akkor még össze se akarnál jönni eggyel sem. Én legalábbis fiúként így vagyok, a legkitartóbb lányok is kudarcot vallottak érdeklődésem felkeltésében, azt hiszem én ilyen magamnak való vagyok.

De te szerintem csak nem találod az igazit

2019. júl. 3. 21:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

En is mindig igy vagyok vele...marha kiakaszto tud lenni amugy😂

Szerintem csak annyi az egesz, hogy nem jott meg olyan srac aki igazan tetszett volna.

2019. júl. 3. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom őszintén miért van ez...

Mert a Tv-ben,neten,fb-n ez az egész párkapcsolat dolog túl van színezve,méghozzá szép rózsaszín álomvilágnak ábrázolják mindenhol,persze a valóság egészen más,és ezért van a csalódás.

Mert veled,és sok más emberrel sem az történt mint a romantikus filmekben,pedig tudat alatt ezt vártad...de csak csalódás lett,mert nem az történt mint a "filmekben"...

2019. júl. 3. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerzési vágy. "Vadász ösztön".

Ez is meg van, kipipálva.

16 vagy, még fogsz változni.

Remélhetőleg komolyodsz. 23/N

2019. júl. 4. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!