Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mire véljem a fiú viselkedését?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem a fiú viselkedését?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekesen alakult ez a helyzet. Lényeg, hogy 3hónapja szakítottam a barátommal, és neki az egyik osztalytarsa is akkor szakított kb a baratnojevel. Ezzel az osztálytársával már 1éve “ápoljuk egymás lelkét”, amikor ők is és mi is szakítottunk, egymással beszéltük meg a dolgokat, stb..így találtunk egymásra.

Mindig is jól kijottunk egymassal ez az 1 év alatt, de augusztus elejen elkezdtünk mégtöbbet beszélni, aug.20.án elhízott tűzijátékot nézni, aztán rá 2 hétre csattant el az első csók... hétvégén szülinapi bulim lesz, és barátnőmtől tudom, hogy valamilyen rózsaboxot ad nekem. És hallottam a barátaitól hogy komolyan gondolná velem mert rólam áradozik nekik. Viszont mióta elkezdodott ez a komolyabb érdeklődés egymás iránt azaz nem csak barati, azóta kicsit mostanában kevesebbet beszélünk. Baràtnőmnek mondta, hogy nem tudja, hogy hétvégén a születésnapomon megkérdezze e, hogy el tudnam e vele kepzelni a kapcsolatot és hogy mi lenne ha megpróbálnánk egyutt.

De ezen miért gondolkodik? Akkor ez már regen rossz ha ezen el kell gondolkodni? Annyira nem tudok rajta kiigazodni. Ti mennyi idő utàn jönnétek össze valakivel? A fiúknál ez máshogy működik? Honnan tudjam, hogy komolyan akar engem?

2019. szept. 10. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem meri megmondani, mert ha te mégis elutasítod (ezt nem tudhatja 100%-ra), oda a barátságotok is. Ő pedig nem akarja kockára tenni, nehogy végleg elveszítsen.
2019. szept. 10. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg többször hozzá érni, mégjobban nyitni felé, biztos nem látja azt rajtad, hogy belemennél vele egy kapcsolatba🙂
2019. szept. 10. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak fél,hogy elutasítod. Ennyi az egész.
2019. szept. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!