Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz egy 14 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz egy 14 éves lannyal osszejonni 18 évesen?

Figyelt kérdés

Én iden leszek 18,a lany mrg most 14 eves,es szerintetek gaz lenne osszejonni vele?

Szerelmes belém,és azthiszem en is belé..

2019. szept. 9. 10:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
10%
Haver pedó vagy és hányok tőled. Ennyit akartam helló szia
2019. szept. 9. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:
39%

#11 te pedig hülye, nem tudod mi a szó jelentése.

Egyébként, nem, nem "gáz", és tudom előre hogy ezért le leszek pontozva rendesen, de pont nem érdekel, én 17 vagyok barátnőm pedig 13 köztünk is 4 év van, mégis tökéletesen össze illünk, nincs semmi probléma, nincs téma amiről nem tudnánk beszélni stb.. szóval ha elég érett a lány akkor az a 4 év fel sem fog tűnni ha összejönnétek. Sok boldogságot!

2019. szept. 10. 03:08
 13/13 anonim ***** válasza:
itt lessz biztos uram ide jöjjön
2019. szept. 11. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!