Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy én nem...

Miért van az, hogy én nem tudok osszejonni avval a lánnyal aki nekem tetszik? 16/f (lent)

Figyelt kérdés
Eddig 2 lány volt az életembe akikért bármit megtettem volna.Az elsotol megkérdeztem,hogy akarna-e tobbet mert már annyira szoros volt a kapcsolatunk,hogy még a tanárok is azt hitték,hogy egy párt alkotunk... a lány azt hitte,hogy viccelek és ezért nem vette komolyan a kérdésemet és barátok maradtunk,de suli végére a barátságnak is vége lett.Most egy osztályba vagyok egy nagyon okos,rendes és szép lánnyal akit szeretek de nagyon félek hozzászólni mert év elején sok baromságot mondtam neki amikkel elijesztettem magamtól.Vele nincs olyan szoros kapcsolatom mint az elsovel de ot tobbszor hívtam meg valamire mint az elsot. Ha megjelenik a harmadik lány az életembe mit kéne csinálja,hogy ne csesszem el?

2015. febr. 1. 19:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne kérdezd meg tőle hogy akar e valani komolyabbat.. Sok találka meg hülyülés, majd a megfelelő pillanatban egy csók.. Stb
2015. febr. 1. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!