Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes belém ez a srác?
Szóval, van egy srác, aki tetszik meg minden. Órán mindig azt érzem, hogy néz valaki és amikor odanézek, akkor látom, hogy engem bámul. Órákon sokszor rámmosolyog, ilyenkor visszamosolygok rá. Van egy olyan óránk (hittan) ahol csak mi ketten vagyunk. Ilyenkor mindig egymás mellett ülünk és beszélgetünk. Mindig keresi a társaságom. Jól elvagyunk, tavaly pl.: egymás mellett ültünk egy egész hónapon át és nagyon jól elvoltunk (azért csak egy mert ültetés volt). Indokulatlanul az asztalomra/padomra úl a suliban, holott a közelemben sem ül. Szintén insokulatlanul megcsikiz, vállamra teszi a kezét stb...
Bocsi, ha sokszor volt szóismétlés, de csak így tudtam elmagyarázni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem igen.
De nem meri megmondani
Én se mertem sose
A kérdésed alapján nagyon szeretne veled jobban megismerkedni. Szedd rá egy randira a parkban, amíg nincs hideg.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!