Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk/Lányok nektek mi a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok nektek mi a véleményetek erről a dologról? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Van egy lány akit már kb. 1-2 éve ismerek, de viszont sose beszéltünk olyan sokat. Már lassan 3-4 hónapja szerelmes vagyok belé és azóta elég sokat beszélgetünk ami szerintem neki is feltünt. Mivel nemrég mentünk külön iskolába ezért nem is találkozunk minden nap. Az elmúlt időben lassan kezdtem jelezni neki, hogy ő nekem több mint barát. Elhívtam ide-oda. Még régebben említette, hogy szeretne egy filmet megnézni a moziban, de szerencsére nem nézte meg. Nekem ez multkor jutott eszembe ezért gyorsan letöltöttem és megkérdeztem, hogy nem-e lenne kedve átjönni és megnézni velem. Simán beleegyezett. Miután megnéztük a filmet (ami horror) akkor kiültünk a teraszra és elkezdtünk beszélgetni. Eközben én magammal "harcoltam", mert nem mertem elmondani neki, hogy szeretem. És ekkor gondolkoztam el azon, hogy milyen nehéz is kimondani, hogy szeretlek. Vagy csak én vagyok így vele... Nem tudom. Következőnek, terveztem, hogy elhívom egy italra majd sétálni és akkor mondom el neki. Ti mit gondoltok erről az egészről? Történt veletek is hasonló?

2019. szept. 4. 20:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy csináltam hogy:

Sétáltunk beszélgettünk, egyszer csak mondtam neki: "Nehéz kimondani hogy porcukroscsibeszombbaszúrt, de még nehéz azt kimondani hogy szeretlek!"

Tudom nagyon gáz de össze is jöttünk és meg is nevettettem vele. Utána cup cup első csók(ok)

Ennyi nem tom nálad bejönne-e?

2019. szept. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!