Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el?
Sziasztok!
Már közel, 3 éve tudom magamról, hogy biszexuális vagyok. Elég nehéz és sok idő volt magamnak bevallanom és elfogadnom ezt az egészet. Ennek a fő oka, hogy nem tudom, hogy a családom hogyan reagálna rá. Azt sajnos biztosra tudom, hogy 1- 2 rokonom és néhány barátom nem fogadna el, talán a kapcsolatot is megszűntetnék velem. Nyilván, nagyon rossz így, mert olyan mintha hazugságban élnék. Ugyan az, az ember vagyok aki előtte voltam. Nem szeretném mindenki orrára kötni, nem szeretnék nagy coming outot (egyenlőre). Csak a szüleimnek szeretném elmondani, csak nagyon félek a reakcióktól. Konkrétan azt sem tudom, hogy hogy fogjak neki. Próbáltam már kipuhatalózni anyánál , de elég sz-rul áll a dologhoz. Talán apa elfogadná, ha nehezen is.
Nem tudom, hogy most elmondjam-e nekik, vagy akkor majd ha komoly párkapcsolatom lesz egy lánnyal? Nem tudom, hogy miként, mikor mondjam el, aki volt hasonló helyzetben, annál hogy ment az "előbújás"?
Nem voltam hasonló helyzetben, de azért leírom mit gondolok, hátha segít egy picit.
Szóval ha nagyon nem bírod magadba tartani a dolgot, mert el akarod mondani, vagy kikivánkozik belőled, akkor talán apukádnak kéne elmondani és segítséget kérni tőle hogy anyukádat valahogy terelje abba az irányba hogy elfogadja. (Mivel azt írtad hogy ő elfogadná a dolgot nagyjából).
Én ugyan a szüleimnek még nem coming outoltam de pár barátomnak már igen és az osztályban is utlgatok rá. Szerintem kezdetnek csak dobj fel lmbtq+ témákat és nézd meg hogyan reagálnak rá!
Ha szeretnél beszélgetni róla nyugodtan írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!