Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért futamodok meg mindig?
Mert félsz a visszautasítástól, amivel számodra megalázó érzés jár. Ami érthető ha sok gyengébb élményed volt, de próbáld lazábban felfogni.
Ne ismerkedési célból szólj máshoz, vagy azért mert szeretnél vele kapcsolatot, hanem mondjuk gondolj arra hogy csak abban az 5-10 percben akarsz beszélni vele. Ha jól sikerül lesz több, ha nem, akkor sincs semmi.
Mivel ennyire rágörcsölsz egy beszélgetésre is, ezért a kelleténél sokkal nagyobb súlyt kap és ezáltal sokkal nagyobb hatása is van rád. De ha pl. napi 5-6 beszélgetést kezdeményezel és emellett nem azon kattogsz, hogy jöjjön össze valami, hanem csak dumálgatnál, akkor egyből máshogy áll az agyad is hozzá és nem megaláztatásnak éli meg, mint mikor órákig készülsz egyre és az nem sikerül, aztán jön a vele járó bezuhanás.
Az a baj, hogy nem vagyok valami nagy dumás és nem tudok odamenni csak úgy lányokhoz beszélgetni. Egyszerűen "válogatós" vagyok lányok terén, ha pedig meglátok egy szimpatikus lányt, akkor mindent megteszek önakaratomon kívűl, hogy megalázzam magam előtte vagy betojjak és ne merjek lépni.
De ez megy már évek óta. Akármit, akárhogy próbáltam, nem sikerült semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!