Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem vagy baratsag sos?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy baratsag sos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon gaz szituban vagyok

Van egy pasi aki nem tetszik hanem azt hiszem szerelmes vagyok bele de o az egyik baratnomel ossze jot de nem komoly a kapcsiuk

Mi tevo legyek ha halalosan beleszeretem a fiuba es nagyon kell

2019. aug. 30. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteld meg annyival az illetőt meg a barátnődet is hogy nem mászol rá.

Amit tehetsz türelmesen vársz amíg szabad lesz ha annyira szereted.

2019. aug. 30. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez az érzés elmúlik idővel, de a barátságotok pótolhatatlan (bár ha ez a kérdés már felmerült benned, akkor nem lehet túl idilli az a barátság)

Tegyél úgy ahogyan akarsz... ez a te gondod lesz (Van egy biztos pontod (a mostani állás), de ha felszeretnéd rúgni egy futólagos érzés miatt... hát tedd!)

2019. aug. 30. 19:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Igazabol ez nem futolagos kaland mert mar reg szeretem a fiut es en regebb veszelek vele de ezt nem tudta a baratnom igazanol minden even 3honapig van
2019. aug. 30. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátság.
2019. aug. 30. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit zagyválsz itt össze, kedves Kérdező?

Idézlek: "Van egy pasi aki nem tetszik..." aztán folytatod ezzel: "Mi tevo legyek ha halalosan beleszeretem a fiuba es nagyon kell". Helyesen magyarul így hangzana: Mitevő legyek, ha halálosan beleszerettem a fiúba és nagyon kell???"

Most akkor döntsd el, hogy nem szereted, vagy nagyon kell az a fiú!

2019. aug. 30. 21:31
 6/10 A kérdező kommentje:

En arra ertetem hogy szerelmes vagyok bele

Mert szerintem van kulombseg a szerelem es tetszik kozt

2019. aug. 31. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogyan lehetsz szerelmes abba, aki nem tetszik? A kettő kizárja egymást!
2019. aug. 31. 16:27
 8/10 A kérdező kommentje:
De tetszik nagyon nagyon mert iszonyat jo pasi
2019. aug. 31. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, magad sem tudod, hogy hányadán állsz a dolgokkal. A kérdésedben (fentebb szó szerint átmásoltam) azt írod, hogy NEM TETSZIK most meg azt írod, hogy TETSZIK. Tegyél rendet a fejedben aztán tedd fel újra a kérdést, más megfogalmazásban.
2019. aug. 31. 20:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Ha tetszik egy virag le tepjuk

Ha szeresuk akkor naponta gondoskodunk rola

En szeretem halalosan

2019. aug. 31. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!