Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Merjek szerelmet vallani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek szerelmet vallani mégegyszer?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta szerelmes vagyok egy fiúba, sokat beszélegtünk nagyon jóba vagyunk megbízunk egymàsban. Még régebben telefonban elmondtam neki az erzéseim de annyira rossz volt elmondani hogy inkább rányomtam a telefont és végig se hallgattam amit mondani akart tudom ez nagy hiba volt de ezt láttam jónak. Rá néhány hétre amikor talalkoztunk felhozta ezt a témát és egyből elutasítottam mert nagyon el akartam felejteni őt de nemtudom. Vannak jelek hogy viszonoz valamit, de néha ugy erzem, hogy egyáltalán nem. :((
2019. aug. 18. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

Egyszerű, Kérdező: ha nem utasított volna el, most nem beszélgetnénk itt.

Amúgy meg minek írtad ki a kérdést, ha minden normális választ lepontozol? Írd ki akkor szépen, milyen választ szeretnél olvasni, leírjuk neked azt, oszt béke van.

2019. aug. 19. 14:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a kérdező leírta,hogy nem hallgatta végig a srácot,és ő pattintotta le a gyereket végül,nem fordítva.Ezt pedig megbánta a csaj,nem tudja,hogy hozhatná rendbe a dolgot.Ebben kért segítséget kicsit árnyaltan.Mi meg véleményt írunk.Próbálkozzon meg még egyszer,adjon egy esélyt mondjuk egy talinak akkor vagy valami,és majd a csávó mond konkrétat.
2019. aug. 21. 01:04
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

egyszer már leégetted magad, erre most még egyszer le akarsz égni?

merthogy ebből semmiféle sikered se lesz, az a napnál is világosabb

felőlem pontozz le engem is, aztán gyere vissza ide ríni, ha a srác elutasított, készülj fel egy orbitális körberöhögésre és egy sor "én megmondtam"-ra majd

2021. jan. 25. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!