Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet vissza írni, vagy egyszerűen jelezni, hogy nincs rám kedv?
#1 Nem állítottam,hogy a lányok nem csinálják ezt:D De mivel nem volt honnan tudjam,a saját tapasztalataimat vetettem ki:D
#2 Elég szomorú,hogy ráírsz valakire,hogy ismerkedni akarsz, tök jól beszéltek és szó nélkül lelép mert beleunt.
Ha valakivel beszélgetni akarok, felhívom telefonon, vagy találkozom vele.
(Jöhet a 7-komment. Nekem eddig sikerült megoldanom, hogy valakivel beszélni tudjak).
Cseten, ha nem válaszol valaki, ráírok, hogy "Halló! Ott vagy még?" Ha erre nem jön válasz, valószínű nincs ott. Ha csak "láttamozza", és nem ír, akkor Megkérem, hogy legyen kedves válaszolni, ha szán rá időt és én most elmegyek a dolgomra. Még hozzá teszem, hogy "Kíváncsi vagyok a válaszodra." - mert ez a helyzet, és nem akarom, hogy sértődés legyen belőle - ma mindenki olyan érzékeny, hogy bármin meg tud sértődni ...
Látod, mégis mennyi válasz jött a kérdésedre.
Van,aki vissza ír :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!