Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy lány hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy lány hogy udvaroljon egy másik lánynak ha az idősebb?

Figyelt kérdés
Biszexuális vagyok, a személy 6 évvel idősebb de külsőre nem tűnik fel a korkülönbség

2019. aug. 16. 04:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Én fiú fiúnak válaszra lennék kiváncsi. bi.
2019. aug. 16. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, mint ha egykorú/fiatalabb lenne. Beszélgetés, bókok, apró kedveskedések. Közös programok, randi.
2019. aug. 16. 09:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Mondanál pl. Egy bók tippet? Vagy kedveskedés tippet? De szavakra gondolsz igaz?
2019. aug. 16. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha a másik nem hetero és van esélyed, akkor mindenféleképpen próbáld meg, ha pedig hetero akkor magadnak csinálod a kellemetlenséget. Beszélgess vele, mondd hogy jól sminkel, tudod.. ilyen csajos dolgokat, aztán észre lehet venni ha közeledik ő is.
2019. aug. 16. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Szavakra, természetes. (Fiú udvarolt már neked?)

Dicsérheted a ruháját, sminkjét, parfümjét, érdeklődési körét stb. csak őszintén.

2019. aug. 16. 15:15
 6/7 Zsuzsi.. válasza:
Elobb tudd meg, hogy ő is vonzodik e a sajat neméhez.... utána probalkozz
2019. aug. 16. 19:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Biszexuális az illeto 100%m nyilvánosan felvállalta, és multhéten nagyon zavarba jott mikor egyik barátom velem idegesítette, hogy írjon rám ( jó értelembe jott zavarba, elpirult stb.)

de viszont az ismeroseim korében o elég híresnek mondható, én pedig hát olyan átlagos vagyok, de kedvel engem. Valahogy kozeledni szeretnék hozzá, ne tul feltunoen de céltudatosan, még erre keresek módot

2019. aug. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!