Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez csak egy rajongás lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak egy rajongás lenne?

Figyelt kérdés

Szerintem bolondnak fogtok nézni, de 2 éve hallgatom a Killakikittet és Azának a stílusa a külseje nagyon meg fogott. Facen be is jelöltem régebben facen ismerősnek és vissza is jelölt. Instán is követem, mindig írkáltam a napjaira és meg is nézte. Majd írtam neki üzenetet és 2 perc múlva vissza is írt. Azóta ha rá gondolok akkor nagyon nagy hiányt érzek. Nagyon becsülöm a munkásságát és hogy milyen jó apa és tervezem, hogy magamra tetováltassam a csillagot ami a youtube csatornája képe. Nem tudom, hogy ez csak egy fellángolás lenne. Nem tudom.. És azt se veszem figyelembe, hogy 34 éves...

17/l

2019. aug. 15. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2019. aug. 15. 21:06
 2/5 Nesty ***** válasza:
Nekem is vannak 40+ os plátói szerelmeim. És volt olyan korszakom amikor rendesen meg is haltam, hogy nem talalkozhatok vele/veluk. Szoval igen ez egy sima rajongas, ami majd elmulik ha jon valaki akit szeretsz, szerintem :d 17l
2019. aug. 15. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ooh ez bizony fellángolás, emlékszem, nekem Susan Sarandonnal volt fellángolásom.
2019. aug. 15. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Szeva AZA... vagy mondjam inkább, hogy Andris?

Jó a hajad, olyan jampis

Megnéztem az instád és szerintem qrvagagyi az a karnis

Miért van mindig kosz nálad? Tán elveszett a partvis?

Figyelj már, itt a szövegem. Két sor

Lehetek sztár? Írd meg este hétkor

Tudom, hogy van elég bajod de van csajod?

Húgom hoztam, elég kanos, megb@$zhatod

Kedvenc trekkem a gyere velem

Láttam, hogy van egy gyereked, de meredek! Te neveled?

Úgy felhívnálak! Csak úgy trécselni

Meg tudod skilleket trade-elni, a vibe-odat érezni

Valamelyik trekkedet énekeld el nekem

Amúgy pszichiáterhez kéthetente megyek

Imádlak, ver a szívem és a kezem remeg

Hogy sz@rik a kutyád? Mikor nézhetem meg veled?

2019. aug. 16. 05:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Most nézem a videóleírásban elírtak a szöveget. Eredetileg így van:

Húgom most am elég kanos, megb@$zhatod.

2019. aug. 16. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!